Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
09.04.2023, 06:03

Čestitka gradonačelnika za katolički Uskrs

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji Leonidu Bevzi, povodom Uskrsa.

 

"U susret velikom prazniku, koji se slavi po gregorijanskom kalendaru-Uskrsu, svim sugrađanima katoličke veroispovesti, Vašoj crkvenoj zajednici i Vama lično upućujem čestitke i najlepše želje.

 

Želim da nam i ova godina prođe u zdravlju, radosti, sreći i uspesima na svim nivoima. Valjevo je bilo i ostalo grad velikog srca u kome ima mesta za sve ljude i u kome svi živimo poštujući različitosti, učeći jedni od drugih i deleći dobro i zlo.

 

Imamo veliku dužnost prema našim potomcima i obavezu prema našim precima da učinimo sve da negujemo mir, čuvamo sve dobro što smo nasledili i stvaramo velike stvari za budućnost", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 44 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara