Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
16.04.2023, 06:09

Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

č: | fb:

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku svim vernicima Srpske pravoslavne crkve i Eparhije valjevske.

 

"Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve i Eparhije valjevske čestitam Vaskrs, praznik koji radosno dočekujemo u krugu svojih porodica i najbližih! Molimo se da i ova godina prođe u miru i zdravlju, jer smo svesni koliko je ovo važno. Kada to imamo, onda imamo pravo i obavezu da želimo mnogo više, a to je da unapređujemo i radimo na dobrobiti naše države, grada i naših porodica!

 

Proslavljajući Vaskrs proslavljamo pobedu života nad smrću, pobedu vere i nade i u tom duhu dočekujemo Vaskrs 2023. godine!

 

Čestitam monaštvu, sveštenstvu i svim vernicima Eparhije Valjevske predstojeći praznik! HRISTOS VASKRSE, VAISTINU VASKRSE", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 48 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 3 sati 38 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.