Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
19.04.2023, 09:16

Lokalni front Va partner Zeleno-levog fronta

č: | fb:

Na vanrednoj sednici Skupštine Lokalnog fronta jednoglasno je prihvaćen Memorandum o saradnji između pokreta Ne davimo Beograd i Lokalnog fronta Va.

 

Kako se navodi u saopštenju ovog udruženja građana, ovim aktom uspostavlja se čvršća saradnja između dva partnera u borbi za suštinski drugačije uređenje Republike Srbije, u čijem središtu će biti demokratsko, pravedno, solidarno i ekološki svesno društvo, izgrađeno na principima pravne države, zaštite životne sredine, uključivanja građana u procese odlučivanja, decentralizacije i regionalne autonomije.

 

Memorandum ostavlja Lokalnom frontu slobodu da na izborima za odbornike Skupštine grada Valjeva nastupa samostalno ili u koaliciji, uz podršku drugog partnera. Na predsedničkim ili parlamentarnim izborima Lokalni front Va će podržati kandidata ili listu buduće strankeZeleno-levog fronta, čija se formalna registracija očekuje.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 2 sati 55 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 20 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara