Đorđe Milićević i Branko Ružić (foto: Đorđe Đoković)
Đorđe Milićević i Branko Ružić (foto: Đorđe Đoković)
31.05.2023, 13:23

Đorđe Milićević imenovan za vršioca dužnosti ministra prosvete

č: | fb:

Funkcioner SPS i aktuelni ministar bez portfelja Đorđe Milićević imenovan je za vršioca dužnosti ministra prosvete, saznaje nezvanično N1. Njega je na tu funkciju imenovala premijerka Ana Brnabić.

 

Funkciju ministra prosvete do nedavno je obavljao Branko Ružić koji je ostavku dao četiri dana posle tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar".

 

U Skupštini Srbije 29. maja konstatovana je ostavka Ružića i ona je time postala zvanična. Ostavka Branka Ružića bio je jedan od zahteva protesta "Srbija protiv nasilja".

Aktuelno

Železničar sa pobednickim peharom (foto: OK Železničar)
Odigran ovog vikenda Pre 1 sati 37 minuta

OK Železničar pobednik memorijala "Radovan Beli Marković"

Domaći Železničar osvojio je drugi Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković". Organizator turnira bio je OK Železničar, u znak sećanja na književnika, koji je bio počasni predsednik...

Raskrsnica Sinđelićeve i Pantićeve (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 3 sati

Izmena saobraćaja zbog zamene zatvarača

JKP Vodovod Valjevo obaveštava građane da će, od ponedeljka, 25. septembra 2023. godine, zbog zamene zatvarača u šahti na raskrsnici ulica Sinđelićeva i Pantićeva biti izmenjen saobraćaj.

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra 23.09.2023

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,  · 6 komentara