Apoteka (foto: Đorđe Đoković)
Apoteka (foto: Đorđe Đoković)
09.06.2023, 06:30

Vegafarma i Benu zainteresovane za zakup lokala koje je koristila Apotekarska ustanova

č: | fb:

Valjevska Vegafarma i Apotekarska ustanova Benu, koja je deo međunarodne kompanije Phoenix iz Nemačke, dostavile su ponude na oglas Gradske uprave za izdavanje u zakup poslovnog prostora, koji je koristila Apotekarska ustanova Valjevo.

 

Najkasnije u narednih 15 dana biće doneta odluka o budućem zakupcu pet lokala u Valjevu i po jedanu Ljigu i Osečini, rečeno je Kolubarskim.rs u Gradskoj upravi.

 

U ponudi su poslovni prostor u prizemlju površine 300 kvadrata u sastavu Doma zdravlja; u Ulici Vuka Karadžića, u prizemlju stambene zgrade, površine 125 kvadrata; poslovni prostor u Karađorđevoj ulici 101, u sastavu stambeno-poslovne zgrade, površine 143 kvadrata; poslovni prostor u Pasterovoj ulici površine 221 kvadrat; poslovni prostor u sastavu zgrade zdravstva u Ulici vladike Nikolaja površine 32 kvadrata.

 

Pored lokala u Valjevu, u ponudi je poslovni prostor u Ljigu, u sastavu stambeno-poslovne zgrade u Ulici vojvode Mišića, površine 132 kvadrata i u Osečini, u sastavu stambeno-poslovne zgrade u Ulici cara Lazara, lokal površine 107 kvadrata.

 

U oglasu je navedeno da se poslovni prostor daje u zakup za obavljanje apotekarske ustanove, a u izmeni i dopuni oglasa je naznačeno da je potrebno da ponuđač ima najmanje četiri godine iskustva sa gazdovanjem i upravljanjem državne ustanove na teritoriji Srbije, što se dokazuje ugovorom o zakupu državne ustanove ili ugovorom o javno-privatnom partnerstvu. Takođe, u izmeni i dopuni oglasa rok za dostavljanje ponuda je pomeren sa 30. maja na 6. jun.

 

Podsetimo, gradsko rukovodstvo je odluku o davanju u zakup poslovnog prostora, koji je koristila Apotekarska ustanova Valjevo, donelo nakon neuspelog javnog poziva za davanje koncesije za obavljanje apotekarske delatnosti. 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 12 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...