Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
13.06.2023, 06:58

I u Valjevu građanski protest "Srbija protiv nasilja"

č: | fb:

Građanski protest "Srbija protiv nasilja" biće organizovan u Valjevu u četvrtak, 15. juna sa početkom u 19 časova na Gradskom trgu. Tehnički organizator protesta u Valjevu je Udruženje građana Valjevski pokret otpora (VPO).

 

Kako je anvedeno u pozivu, nakon okupljanja građana na Gradskom trgu, gde će biti pročitani zahtevi protesta, svi zajedno krenućemo u protestnu šetnju gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva – Vojvode Mišića – Dr Pantića – Uzun Mirkova – Karađorđeva - Gradski trg.

 

"Više nemamo prava da okrećemo glavu od opšteg bezakonja, nasilja i mržnje, i naša građanska dužnost je da kažemo DOSTA i NEMA NAZAD!", navodi se u pozivu.

Aktuelno

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 11.05.2024

Pokušao da opljačka menjačnicu

Policija u Ljigu je uhapsila D. Đ. (2003) iz okoline Kosjerića. On se sumnjič da je u petak u prepodnevnim satima pištoljem pretio radnici u menjačnici, nakon čega je ona aktivirala alarm.  · 1 komentar

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na sajtu Grada 10.05.2024

Anketa o kvalitetu grejanja

Na sajtu grada Valjeva objavljen je oglas JKP "Toplana Valjevo" kojim se korisnici usluga ovog javnog preduzeća pozivaju da se, popunjavanjem ankete, izjasne o kvalitetu grejanja za sezonu 2023/2024.  · 10 komentara