Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
13.06.2023, 06:58

I u Valjevu građanski protest "Srbija protiv nasilja"

č: | fb:

Građanski protest "Srbija protiv nasilja" biće organizovan u Valjevu u četvrtak, 15. juna sa početkom u 19 časova na Gradskom trgu. Tehnički organizator protesta u Valjevu je Udruženje građana Valjevski pokret otpora (VPO).

 

Kako je anvedeno u pozivu, nakon okupljanja građana na Gradskom trgu, gde će biti pročitani zahtevi protesta, svi zajedno krenućemo u protestnu šetnju gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva – Vojvode Mišića – Dr Pantića – Uzun Mirkova – Karađorđeva - Gradski trg.

 

"Više nemamo prava da okrećemo glavu od opšteg bezakonja, nasilja i mržnje, i naša građanska dužnost je da kažemo DOSTA i NEMA NAZAD!", navodi se u pozivu.

Aktuelno

Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare Ski Resort Pre 3 sati 13 minuta

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 3 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...