Valjevo protiv nasilja (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo protiv nasilja (foto: Đorđe Đoković)
22.06.2023, 08:29

Drugi građanski protest "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Protestni skup "Valjevo protiv nasilja" večeras od 19 časovav na Gradskom trgu. Kako je najavljeno na drugom protestu građana govoriće Borislav Perišić, doajen valjevske advokature, Jana Zdravković, umetnica i Dragan Todorović, novinar nedeljnika "Vreme".

 

Nakon toga biće organizovana protestna šetnja centralnim gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva-Vojvode Mišića-Dr Pantića-Uzun Mirkova-Karađorđeva-Gradski trg.

 

"Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve… Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente… Da nas bolje vide! Pozivamo i naše komšije iz Ljiga, Mionice, Lajkovca, Osečine i Uba da nam se pridruže u zajedničkoj borbi za slobodu! Nema nazad", poručuje u pozivu za drugi građanski protest "Valjevo protiv nasilja" Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

 

Aktuelno

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 1 sati 31 minuta

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 23 sati 12 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara