Valjevo protiv nasilja (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo protiv nasilja (foto: Đorđe Đoković)
22.06.2023, 08:29

Drugi građanski protest "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Protestni skup "Valjevo protiv nasilja" večeras od 19 časovav na Gradskom trgu. Kako je najavljeno na drugom protestu građana govoriće Borislav Perišić, doajen valjevske advokature, Jana Zdravković, umetnica i Dragan Todorović, novinar nedeljnika "Vreme".

 

Nakon toga biće organizovana protestna šetnja centralnim gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva-Vojvode Mišića-Dr Pantića-Uzun Mirkova-Karađorđeva-Gradski trg.

 

"Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve… Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente… Da nas bolje vide! Pozivamo i naše komšije iz Ljiga, Mionice, Lajkovca, Osečine i Uba da nam se pridruže u zajedničkoj borbi za slobodu! Nema nazad", poručuje u pozivu za drugi građanski protest "Valjevo protiv nasilja" Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

 

Aktuelno

Parking u Kolubari 2 (foto: Kolubarske.rs)
U Naselju Kolubara 2 Pre 20 sati 11 minuta

Samovolja na delu - zauzeta mesta na javnom parkingu

Početkom godine završeni su radovi na rekonstrukciji parkinga u Naselju Kolubara 2, koji su koštali preko 5,7 miliona dinara sa PDV-om. Ubrzo nakon završetka radova, desetak parking mesta "zauzeli"...  · 8 komentara

Humanitarna akcija na Gradskom trgu (foto: Iva Banović)
Fudbaler Nemanja Matić podržao akciju 21.02.2024

Ubljani prikupili rekordnu sumu novca za Roditeljsku kuću

Na dobrotvornom događaju priređenom na Gradskom trgu i od humanitarne aukcijske prodaje dresa proslavljenog fudbalera Nemanje Matića, Ubljani su uspeli da prikupe 376.200 dinara za izgradnju...