Valjevo protiv nasilja (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo protiv nasilja (foto: Đorđe Đoković)
22.06.2023, 08:29

Drugi građanski protest "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Protestni skup "Valjevo protiv nasilja" večeras od 19 časovav na Gradskom trgu. Kako je najavljeno na drugom protestu građana govoriće Borislav Perišić, doajen valjevske advokature, Jana Zdravković, umetnica i Dragan Todorović, novinar nedeljnika "Vreme".

 

Nakon toga biće organizovana protestna šetnja centralnim gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva-Vojvode Mišića-Dr Pantića-Uzun Mirkova-Karađorđeva-Gradski trg.

 

"Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve… Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente… Da nas bolje vide! Pozivamo i naše komšije iz Ljiga, Mionice, Lajkovca, Osečine i Uba da nam se pridruže u zajedničkoj borbi za slobodu! Nema nazad", poručuje u pozivu za drugi građanski protest "Valjevo protiv nasilja" Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

 

Aktuelno

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 13 sati 44 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...

Devojke sa Štranda (foto: )
Na Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Pre 16 sati 11 minuta

Tamnavac Dragoljub Trindić najbolji slikar Vojvodine

Na nedavno održanoj Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Vojvodine, 24. po redu, prvu nagradu osvojila je slika "Devojke sa Štranda" autora Dragoljuba Trindića rodom iz ubskog sela Čučuge.