Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
05.07.2023, 06:52

Hapšenje zbog oružja i droge

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, uhapsila Z. I. (1977) i Nj. T. (1975) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni pronašla jedan pištolj sa okvirom i 18 metaka, kao i 150 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 3 sati 25 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 1 komentar

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 10 sati 41 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 3 komentara