Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
05.07.2023, 06:52

Hapšenje zbog oružja i droge

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, uhapsila Z. I. (1977) i Nj. T. (1975) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni pronašla jedan pištolj sa okvirom i 18 metaka, kao i 150 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Aktuelno

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 2 sati 14 minuta

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 8 sati

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...