Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
06.07.2023, 11:27

Četvrti građanski protest "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Protestni skup "Valjevo protiv nasilja" večeras od 19 časova na Gradskom trgu. Kako je najavljeno na protestu građana govoriće Hadži Nenad Maričić, glumac, i Emilija Milenmović, studentkinja FPN.

 

Nakon toga biće organizovana protestna šetnja centralnim gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva-Hajduk Veljkova-Dr Pantića-Vuka Karadžića-Karađorđeva-Gradski trg.

 

"Uništili su nam grad, mladost su nam oterali, živote ukrali! Vratimo radost u naš grad! Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve... Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente... Da nas bolje vide!", poručuje u pozivu za četvrti građanski protest "Valjevo protiv nasilja" Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator.

 

Aktuelno

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 48 sekundi

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 21 sati 41 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara