Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
18.07.2023, 06:32

Gerontološki centar raspisao konkurs za prijem 32 radnika

č: | fb:

Ustanova socijalne zaštite Gerontološki centar Valjevo raspisala je javni konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme u Domu za stare, koji će ovog leta primiti prve korisnike.

 

Kako je navedeno u konkursu, potrebna su 32 radnika različitih zanimanja. Najviše radnih mesta, deset, je otvoreno za negovatelje, šest za medicinsku sestru-tehničar, četiri spremačice i po dva mesta pomoćni kuvar, kuvar poslastičar i tehničar održavanja odeće.

 

Za radna mesta samostalni finansijsko-računovodstveni saradnik, referent za finansijsko-računovodstvene poslove, referent za pravne kadrovske i administrativne poslove, radni terapeut, glavni kuvar i magacioner ekonom potreban je po jedan izršilac.

 

Kako je saopštio Geronotološki centar, svi zaintersovani radne biografije mogu poslati na mejl adresu [email protected] ili ih predati na adresi Ustanove, u ulici Radovana Dragovića 2, sa naznakom "Prijava na konkurs".

 

U valjeskom Domu za stare biće mesta za 113 korisnika za koje će, pored smeštaja, biti obezbeđena zdravstvena nega kao i vaninstitucionalna zaštita, dok će u prihvatilištu za beskućnike biti 30 mesta i 20 u dnevnom boravku za jednodnevni smeštaj starih lica.

 

Aktuelno

Parking u Kolubari 2 (foto: Kolubarske.rs)
U Naselju Kolubara 2 Pre 20 sati 58 minuta

Samovolja na delu - zauzeta mesta na javnom parkingu

Početkom godine završeni su radovi na rekonstrukciji parkinga u Naselju Kolubara 2, koji su koštali preko 5,7 miliona dinara sa PDV-om. Ubrzo nakon završetka radova, desetak parking mesta "zauzeli"...  · 8 komentara

Humanitarna akcija na Gradskom trgu (foto: Iva Banović)
Fudbaler Nemanja Matić podržao akciju 21.02.2024

Ubljani prikupili rekordnu sumu novca za Roditeljsku kuću

Na dobrotvornom događaju priređenom na Gradskom trgu i od humanitarne aukcijske prodaje dresa proslavljenog fudbalera Nemanje Matića, Ubljani su uspeli da prikupe 376.200 dinara za izgradnju...