Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
18.07.2023, 06:32

Gerontološki centar raspisao konkurs za prijem 32 radnika

č: | fb:

Ustanova socijalne zaštite Gerontološki centar Valjevo raspisala je javni konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme u Domu za stare, koji će ovog leta primiti prve korisnike.

 

Kako je navedeno u konkursu, potrebna su 32 radnika različitih zanimanja. Najviše radnih mesta, deset, je otvoreno za negovatelje, šest za medicinsku sestru-tehničar, četiri spremačice i po dva mesta pomoćni kuvar, kuvar poslastičar i tehničar održavanja odeće.

 

Za radna mesta samostalni finansijsko-računovodstveni saradnik, referent za finansijsko-računovodstvene poslove, referent za pravne kadrovske i administrativne poslove, radni terapeut, glavni kuvar i magacioner ekonom potreban je po jedan izršilac.

 

Kako je saopštio Geronotološki centar, svi zaintersovani radne biografije mogu poslati na mejl adresu [email protected] ili ih predati na adresi Ustanove, u ulici Radovana Dragovića 2, sa naznakom "Prijava na konkurs".

 

U valjeskom Domu za stare biće mesta za 113 korisnika za koje će, pored smeštaja, biti obezbeđena zdravstvena nega kao i vaninstitucionalna zaštita, dok će u prihvatilištu za beskućnike biti 30 mesta i 20 u dnevnom boravku za jednodnevni smeštaj starih lica.

 

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
U Domu zdravlja Pre 15 sati 29 minuta

Oko 250 sugrađana na preventivnim pregledima

Ultrazvučni pregled dojke za žene i PSA test za otkrivanje tumora prostate u ranoj fazi kod muškaraca ponovo su izazvali veliko interesovanje sugrađana. Ultrazvučni pregled dojke urađen je za 102...  · 1 komentar

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...  · 9 komentara