Klisura reke Gradac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Klisura reke Gradac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
23.07.2023, 14:57

Nastradao muškarac u kanjonu reke Gradac

č: | fb:

U kanjonu reke Gradac je u subotu uveče nastradao D.M. (53) iz Valjeva koji je najverovatnije pao niz liticu, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Kako saznajemo, u subotu je nekoliko njih kampovalo u mestu Livadice pored reke Gradac, odakle su se oko 20 časova uputili prema konjičkom klubu u mestu Belić. Prema navodima kampera, sa kojima je bio i nasradali D.M, on se kretao na začelju kolone. U jednom trenutku su uočili da njihov prijatelj nije u koloni, a da se na stazi nalazi njegov ranac, te su zaključili da je pao niz liticu.

 

Nakon prijave, izašli su valjevski policajci i vatrogasno-spasilačka jedinica, koja je pronašla beživotno telo. Po nalogu dežurnog zamenika višeg javnog tužioca telo nastradalog muškarca je preneto u Zdravstveni centar Valjevo gde će biti obavljena obdukcija.

Aktuelno

Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare Ski Resort Pre 2 sati 56 minuta

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 3 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...