Auto sedišta za decu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Auto sedišta za decu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
26.07.2023, 06:48

Podela auto-sedišta

č: | fb:

Auto-sedišta, koja je grad Valjevo nabavio u okviru programa Saveta za unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima grada Valjeva, roditelji će moći da preuzmu ovih dana, najavljeno je iz Gradske uprave.


Roditelji dece rođene od 21. maja 2022. godine biće pozivani telefonom ovih dana da dođu i preuzmu auto-sedište u maloj sali Skupštine grada Valjeva, na prvom spratu.

 

Nabavljeno je 1600 auto-sedišta, pa se očekuje da će sva deca rođena 2022. i 2023. godine na teritoriji grada Valjeva, uskoro dobiti ovaj neophodni dodatak za bezbednu vožnju.

 

U okviru preventivno-promotivnih aktivnosti na unapređenju bezbednosti u saobraćaju, grad Valjevo nastavlja sa nabavkom i podelom auto-sedišta za decu. Za ovu nabavku je izdvojeno 13.286.400 dinara sa PDV-om, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 12 sati 50 minuta

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...  · 5 komentara

Pokret sad (foto: )
Saopštenje Pre 10 sati 29 minuta

Pokret Sad ulaže žalbu i podnosi krivične prijave

Nakon što je Gradska izborna komisija (GIK) usvojila prigovor jednog birača na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad – dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – Drugačije" i ponišila Rešenje...  · 2 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 11 sati 28 minuta

Uhapšen osumnjičeni za provalu i krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su N. R. (1979) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.