Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
19.08.2023, 06:53

Krio oružje u kući i frizerskom salonu

č: | fb:

U akciji ljiške i policije iz Gornjeg Milanovca kod četrdesettrogodišnjeg muškarca iz Ljiga u njegovoj kući i frizerskom salonu pronađeno je oružje i veća količina municije. 

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je nakon pretresa porodične kuće i frizerskog salona u vlasništvu osumnjičenog pronašla pištolj sa okvirom, karabin, više od 450 komada različite municije, pet okvira za automatsko oružje i prigušivač.

 

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Aktuelno

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 14 sati 42 minuta

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 3.05.2024

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...