Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
06.09.2023, 09:56

Godinu i po na čekanju predlog da Karađorđeva i Pantićeva budu jednosmerne

č: | fb:

Odbornik Zdrave Srbije u Skupštini grada Nebojša Tadić zatražio je od predsednice valjevskog parlamenta dr Snežane Rakić da konačno pokrene aktivnosti u vezi sa njegovom inicijativom, koju je pre više od godinu i po dana podržala većina odbornika, da ulice Karađorđeva i Dr Pantića postanu jednosmerne.

 

U zvaničnom dopisu koji je Nebojša Tadić uputio Snežani Rakić, podseća da je na sednici Skupštine grada, koja je održana 28. decembra 2021. godine, usvojen amandman na odluku o budžetu Valjeva. Tim amandmanom precizirano je da treba opredeliti sredstva za potrebe izrade Studije opravdanosti za realizaciju inicijative da centralne gradske ulice Karađorđeva i Dr Pantića postanu jednosmerne.

 

Tadić naglašava da do sada nisu preduzete nikakve aktivnosti u vezi sa njegovom inicijativom i izradom Studije, i podseća da je "Skupština grada postigla konsenzus na glasanju prihvatanjem njegove inicijative", te misli da je "to bilo obavezujuće za izvršnu vast da je sprovede u delo!".

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 1 dan

GIK proglasila sedam izbornih lista

Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore koji se održavaju 2. juna, istekao je u ponoć. Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za izbore za Skupštinu grada Valjeva.  · 4 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Hronika Pre 1 dan 1 sati

Sekirom naneo teške povrede bivšoj partnerki

Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede,...