Droga u plasteniku (foto: PU Valjevo)
Droga u plasteniku (foto: PU Valjevo)
19.10.2023, 06:55

Otkrivena droga u plastenicima

č: | fb:

Valjevska policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila je I. K. (1989) iz Valjeva i N. L. (1980) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je u okolini Valjeva, u domaćinstvu koje koristi I. K, u četiri plastenika, pronašla 180 stabljika kanabisa, težine 540 kilograma, dok je u pomoćnim prostorijama nađeno oko 4,2 kilograma marihune, oko 4,4 kilograma sasušenih delova kanabisa, semenke kanabisa i digitalna vaga.

 

Takođe, nađena su i tri lovačka patrona za pušku koje je imao u ilegalnom posedu, pa se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

U kući i pomoćnim prostorijama N. L. nađeno je 743 grama marihuane, devet stabljika kanabisa, više semeniki kanabisa, kao i vagica za precizno merenje.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 15 sati 17 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 22 sati 34 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara