Droga u plasteniku (foto: PU Valjevo)
Droga u plasteniku (foto: PU Valjevo)
19.10.2023, 06:55

Otkrivena droga u plastenicima

č: | fb:

Valjevska policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila je I. K. (1989) iz Valjeva i N. L. (1980) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je u okolini Valjeva, u domaćinstvu koje koristi I. K, u četiri plastenika, pronašla 180 stabljika kanabisa, težine 540 kilograma, dok je u pomoćnim prostorijama nađeno oko 4,2 kilograma marihune, oko 4,4 kilograma sasušenih delova kanabisa, semenke kanabisa i digitalna vaga.

 

Takođe, nađena su i tri lovačka patrona za pušku koje je imao u ilegalnom posedu, pa se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

U kući i pomoćnim prostorijama N. L. nađeno je 743 grama marihuane, devet stabljika kanabisa, više semeniki kanabisa, kao i vagica za precizno merenje.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 15 sati 40 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 8 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara