Predškolci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Predškolci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
08.10.2014, 14:05

Karneval princeza, kauboja, dobrih vila...

č: | fb:

Treći dan "Dečje nedelje" bio je u znaku dečjeg karnevala učenika osnovne škole „Andra Savčić“ ulicama grada. Mališani su veseli, šareni, maskirani, skretali pažnju sugrađana, dok su uživali u trenutku prerušavanja. „Lepo je biti makar i jedan čas dobra vila“, rekla mi je uz čaroban osmeh „dobra vila“. Strogi glas dobaci – „a još lepše je biti policajac“, uz zanimljivo pojašnjenje – „svi ga se plaše!“  Kauboj je odmahnuo rukom – „ja te se ne plašim!“ Pored simpatičnih i duhovitih kometara mališani su danas bili maštoviti, kreativni, veseli... bezbrižni.

Dečja nedelja

Dečja nedelja (Foto: Đorđe Đoković)

I danas u okviru manifestacije „Dečja nedelja“ u „maloj školi muzike“, koncerti je održao Kvartet MISS, dok je u osnovnoj školi "Sestre Ilić“ održan okrugli sto „Škola kao porodica“ na kome su učestvovali predstavnici đačkih parlamenata svih osnovnih škola Valjeva.

Dečja nedelja

Dečja nedelja (Foto: Đorđe Đoković)

U 16.30 i u 18.00 časova na velikoj sceni Centra za kulturu, Puls teatar iz Lazarevca odigraće predstavu „San letnje noći“. Reč je o poklon predstavi grada Valjeva za učenike drugog razreda osnovnih škola i za srednjoškolce. 

Dečja nedelja

Dečja nedelja (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 14 sati 27 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 3 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara