Novogodišnja rasveta (foto: Đorđe Đoković)
Novogodišnja rasveta (foto: Đorđe Đoković)
14.11.2023, 11:57

Novogodišnja rasveta košta oko deset miliona dinara

č: | fb:

Grad je ove godine dekorativnu novogodišnju rasvetu nabavio, za skoro deset miliona dinara sa PDV-om, od novosadske firme "Ilumina", koja je bila jedini ponuđač na javnoj nabavci - "Nabavka dekorativne novogodišnje rasvete".  

 

Rok za podnošenje ponuda za ovu javnu nabavku bio je 17. oktobar i do tada je pristigla samo jedna ponuda, firme "Ilumina" iz Novog Sada, koja nije bila kompletna. Komisija je od ponuđača zahtevala dostavljanje dokaza za ispunjenost kriterijuma za kvalitativni izbor privrednog subjekta. Kako je navedeno u Odluci o dodeli ugovora, ponuđač je u ostavljenom roku do 25. okotbra dostavio dokaze.

 

Prema ugovoru, novosadska firma je dužna da isporuči, montira i pusti u rad novogodišnje ukrase najkasnije do 10.12.2023. godine.

 

Grad će biti ukrašen sa LED zvezdama, koje će biti postavljene na bandere ulične rasvete, svetlećim lančanicima "zvezdano nebo" i "štapići", kao i sa tri svetleće dekorativne 3D figure - Ded Mraz,"patuljak Peter" i "patuljak John".

 

Poslednji put praznična dekoracija kupljena je 2018. godine.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 12 sati 23 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 5 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara