Skupština Srbije (foto: Kolubarske.rs)
Skupština Srbije (foto: Kolubarske.rs)
10.11.2023, 08:33

Na listi NADA - Novi DSS i POKS osam kandidata iz Kolubarskog okruga

č: | fb:

Na petoj izbornoj listi, koju je proglasila Republička izborna komisija RIK, pod nazivom Izborna lista dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Nova demokratska stranka Srbije – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović nalazi se osam kandidata za narodne poslanike iz Kolubarskog okruga, od toga šestoro iz Valjeva.

 

Najbolje rangiran na toj listi je na 33. mestu Marko Nikolić, diplomirani inženjer saobraćaja, Marija Ilić, tehničar drumskog saobraćaja je 44, Jovana Milićević, hemijski tehničar iz Mionice je 54. Na 85. mestu je Saša Pavlović magistar hemijske tehnologije, 102. Milan Petrović mašinbravar, 203. Marija Andrić, diplomirani pravnik, 214. Marija Milosavljević preduzetnik i Jovan Tomić, student iz Ljiga je 228.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 10 sati 13 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar