Dečja nedelja (foto: Đorđe Đoković)
Dečja nedelja (foto: Đorđe Đoković)
09.10.2014, 07:15

Likovna radionica, poezija, tribina

č: | fb:

Današnji program “Dečje nedelje” počinje u 9.30 časova na Desankinom vencu likovnom radionicom dece i vaspitača vrtića „Zvončić“ i „Hajdi“. Pola časa kasnije u Dečjoj biblioteci biće održan čas poezije. U 10.30 časova u Centru za kulturu biće odigrana poklon predstava „Crvenkapa“ Udruženja „Anđeli čuvari“ za decu predškolskog uzrsta. U Dnevnom boravku za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u 11.00 časova je Dan otvorenih vrata, a u isto vreme u Osnovnoj školi „Nada Purić“ je maskenbal.

Tribina ''Koliko je škola pristupačna'', na temu inkluzije osoba sa invalidetom i njihovih porodic je u 18:00 časova u đačkom klubu ''Gimnazijalac'' u Valjevskoj gimnaziji. Učestvuju - Tanja Stojšić, psiholog, osoba sa nvaliditetom, majka dvoje dece, Jelena Radović, pravnik, autor knjige ''Budi mi prijatelj'', porodica Đorđić - Kosta, učenik Valjevske gimnazije i njegovi roditelji i Jovana Vujić, aktivistinja, dete roditelja sa invaliditetom.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 7 sati 2 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 51 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.