Dečja nedelja (foto: Đorđe Đoković)
Dečja nedelja (foto: Đorđe Đoković)
09.10.2014, 07:15

Likovna radionica, poezija, tribina

č: | fb:

Današnji program “Dečje nedelje” počinje u 9.30 časova na Desankinom vencu likovnom radionicom dece i vaspitača vrtića „Zvončić“ i „Hajdi“. Pola časa kasnije u Dečjoj biblioteci biće održan čas poezije. U 10.30 časova u Centru za kulturu biće odigrana poklon predstava „Crvenkapa“ Udruženja „Anđeli čuvari“ za decu predškolskog uzrsta. U Dnevnom boravku za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u 11.00 časova je Dan otvorenih vrata, a u isto vreme u Osnovnoj školi „Nada Purić“ je maskenbal.

Tribina ''Koliko je škola pristupačna'', na temu inkluzije osoba sa invalidetom i njihovih porodic je u 18:00 časova u đačkom klubu ''Gimnazijalac'' u Valjevskoj gimnaziji. Učestvuju - Tanja Stojšić, psiholog, osoba sa nvaliditetom, majka dvoje dece, Jelena Radović, pravnik, autor knjige ''Budi mi prijatelj'', porodica Đorđić - Kosta, učenik Valjevske gimnazije i njegovi roditelji i Jovana Vujić, aktivistinja, dete roditelja sa invaliditetom.

 

Aktuelno

Parking Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
Raspisan tender Pre 3 sati 46 minuta

Grad kupuje 38.000 litara goriva

Gradska uprava kupuje 38.000 litara goriva, vrednost tendera je 7,1 milion dinara. Prošle godine kupljena je identična količina, a rekordna je bila 2018, potrošeno je 74.000 litara, dok je pre osam...

Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Na platou Centra za kulturu Pre 5 sati 55 minuta

Ulična akcija "Tvojih 15 minuta"

U susret lokalnim izborima 2. juna Nacionalna koalicija za decentralizaciju je pokrenula kampanju za motivisanje glasača da izađu na izbore. U petak 24. maja od 11 do 14 časova na platou Centra za...

Hala sportova Mionica (foto: Kolubarske.rs)
Od 24. do 26. maja Pre 5 sati 54 minuta

Mionica domaćin državnog prvenstva u ženskom rukometu

Mionici je pripala čast da bude domaćin Državnog prvenstva u rukometu u kategoriji Ž-12. Opština Mionica ugostiće od 24. do 26. maja preko 200 rukometašica iz 12 najboljih srpskih klubova.