Skupština Srbije (foto: Kolubarske.rs)
Skupština Srbije (foto: Kolubarske.rs)
10.11.2023, 09:03

Iz Valjeva četiri kandidata za poslanika na listi “Srbija protiv nasilja”

č: | fb:

Republička izborna komisija (RIK) do sada je proglasila sedam izbornih lista za parlamentarne izbore koji će biti održani 17. decembra.

 

Potvrđena je izborna lista na kojoj je 250 kandidata za poslanike republičkog parlamenta pod nazivom "Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić - Marinika Tepić" (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak – Ćuta, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije Sloga, Novo lice Srbije).

 

Na toj listi je je pet kandidata iz Kolubarskog okruga, četvoro iz Valjeva i jedan iz Osečine koji je i najbolje rangiran. Na 83. mestu je Vladimir Radivojević, master profesor sporta i fizičkog iz Osečine.

 

Na 115. mestu je Ljubomir Radović, diplomirani geograf, na 123. mestu je Jelena Đuranović, preduzetnica, 182. je Miloš Milivojević, profesor nemačkog jezika i književnosti i na 206. mestu izborne liste "Srbija protiv nasilja" je Anja Ristović Jevtić, diplomirani ekonomista. 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 10 sati 50 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 5 komentara