Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
20.11.2023, 09:15

Tuča na košarkaškoj utakmici

č: | fb:

Sinoć je u valjevskoj hali sportova došlo do tuče između košarkaša i trenera na utakmici kadeta košarkaških klubova "Metalac" i "Radnički".

 

Kako saznajemo, sukob je izbio u poslednjem minutu prve četvrtine utakmice, kada je petnaestogodišnji košarkaš "Radničkog" udario pesnicom u glavu petnaestogodišnjeg košarkaša "Metalca".

 

Nakon toga je došlo do tuče između trenera obe košarkaške ekipe Aleksandra Icića (51) i Vladimira Panića (41). Potom su sa tribina na teren ušli i roditelji košarkaša, te je utakmica prekinuta.

 

Petnaestogodišnji košarkaš, koga je vršnjak udario pesnicom u glavu, je zadobio lakše telesne povrede, dok treneri oba kluba nisu imali vidljive povrede.

 

Više javno tužilaštvo u Valjevu će se izjasniti i kvalifikovati ovaj događaj nakon uvida u video nadzor.

 

Aktuelno

Parking u Kolubari 2 (foto: Kolubarske.rs)
U Naselju Kolubara 2 Pre 19 sati 57 minuta

Samovolja na delu - zauzeta mesta na javnom parkingu

Početkom godine završeni su radovi na rekonstrukciji parkinga u Naselju Kolubara 2, koji su koštali preko 5,7 miliona dinara sa PDV-om. Ubrzo nakon završetka radova, desetak parking mesta "zauzeli"...  · 8 komentara

Humanitarna akcija na Gradskom trgu (foto: Iva Banović)
Fudbaler Nemanja Matić podržao akciju 21.02.2024

Ubljani prikupili rekordnu sumu novca za Roditeljsku kuću

Na dobrotvornom događaju priređenom na Gradskom trgu i od humanitarne aukcijske prodaje dresa proslavljenog fudbalera Nemanje Matića, Ubljani su uspeli da prikupe 376.200 dinara za izgradnju...