Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
20.11.2023, 09:15

Tuča na košarkaškoj utakmici

č: | fb:

Sinoć je u valjevskoj hali sportova došlo do tuče između košarkaša i trenera na utakmici kadeta košarkaških klubova "Metalac" i "Radnički".

 

Kako saznajemo, sukob je izbio u poslednjem minutu prve četvrtine utakmice, kada je petnaestogodišnji košarkaš "Radničkog" udario pesnicom u glavu petnaestogodišnjeg košarkaša "Metalca".

 

Nakon toga je došlo do tuče između trenera obe košarkaške ekipe Aleksandra Icića (51) i Vladimira Panića (41). Potom su sa tribina na teren ušli i roditelji košarkaša, te je utakmica prekinuta.

 

Petnaestogodišnji košarkaš, koga je vršnjak udario pesnicom u glavu, je zadobio lakše telesne povrede, dok treneri oba kluba nisu imali vidljive povrede.

 

Više javno tužilaštvo u Valjevu će se izjasniti i kvalifikovati ovaj događaj nakon uvida u video nadzor.

 

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
U Domu zdravlja Pre 14 sati 20 minuta

Oko 250 sugrađana na preventivnim pregledima

Ultrazvučni pregled dojke za žene i PSA test za otkrivanje tumora prostate u ranoj fazi kod muškaraca ponovo su izazvali veliko interesovanje sugrađana. Ultrazvučni pregled dojke urađen je za 102...

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...  · 8 komentara