Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
Hala sportova (foto: Đorđe Đoković)
20.11.2023, 09:15

Tuča na košarkaškoj utakmici

č: | fb:

Sinoć je u valjevskoj hali sportova došlo do tuče između košarkaša i trenera na utakmici kadeta košarkaških klubova "Metalac" i "Radnički".

 

Kako saznajemo, sukob je izbio u poslednjem minutu prve četvrtine utakmice, kada je petnaestogodišnji košarkaš "Radničkog" udario pesnicom u glavu petnaestogodišnjeg košarkaša "Metalca".

 

Nakon toga je došlo do tuče između trenera obe košarkaške ekipe Aleksandra Icića (51) i Vladimira Panića (41). Potom su sa tribina na teren ušli i roditelji košarkaša, te je utakmica prekinuta.

 

Petnaestogodišnji košarkaš, koga je vršnjak udario pesnicom u glavu, je zadobio lakše telesne povrede, dok treneri oba kluba nisu imali vidljive povrede.

 

Više javno tužilaštvo u Valjevu će se izjasniti i kvalifikovati ovaj događaj nakon uvida u video nadzor.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 14 sati 11 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 14 sati 12 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...