24.11.2023, 11:52

"A sad, da izađete na glasanje"

č: | fb:

Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja uz tehničku podršku kafea Čardak Valjevo prikazaće dokumentarni filma "A sad, da izađete na glasanje".

 

Projekcija će se održati u petak 24.11.2023. godine u 17 časova u kafeu pivari Čardak u Valjevu Trg Knjeginje Ljubice. O filmu će govoriti: autor i scenarista Siniša Janković, predstavnik Kareje, koja je producent filma.

 

Dokumentarni film u trajanju od 27 minuta, koji ima i nekoliko igranih scena, snimljen je početkom jula u selu Kukulovce, južno od Leskovca, u okviru Prve interaktivne umetničke predstave "Berza vladavine prava – Kukulovce 2023" održane u Kukulovcu. Gledaoci će videti zanimljive scene stvarne prodaje vladavine prava za devize, kao i da saznaju koja je njena vrednost.

 

Glavnu žensku ulogu igra glumica amaterskog pozorišta iz Leskovca Bojana Stefanović; glavnu mušku ulogu igra akademski glumac Nenad Mitrović iz Kukulovca. Važnu ulogu u filmu imaju građanke i građani Kukulovca i Šišinca, kao publika interaktivne umetničke predstave.

Aktuelno

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 5 sati 30 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 1 komentar

Milan Đurđević (foto: Kolubarske.rs)
Iz redakcije Pre 18 sati 9 minuta

Ono što je Samanta za Velju to je Vaneli za Milana

Obeća prošle godine selektor, umetnički direktor, i šta još sve ne, Milan Đurđević, kako će 40. jubilarni Džez festival u Valjevu, koji je počeo sinoć, obezbediti gostovanje dva svetska imena džez...  · 9 komentara