Deponija (foto: Đorđe Đoković)
Deponija (foto: Đorđe Đoković)
04.12.2023, 07:57

Nema zainteresovanih za izradu i emitovanje edukativnih emisija o zaštiti životne sredine

č: | fb:

Na javnu nabavku – Izrada i emitovanje video emisija edukativnog karaktera iz oblasti zaštite životne sredine, koju je raspisala Gradska uprava Valjeva, nije pristigla nijedna ponuda, tako da je postupak obustavljen. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 625 hiljada dinara, a rok za podnošenje ponuda bio je 22. novembar.

 

U Graskoj upravi nam je rečeno da će ova javna nabavka "najverovatnije biti ponovo raspisana". Nije poznato kada, kao i da li će procenjena vrednost ostati nepromenjena.

 

U tehničkoj specifikaciji ove javne nabavke je navedeno da je cilj izrade i emitovanja emisija edukativnog karaktera iz oblasti zaštite životne sredine je ekološko obrazovanje građana, razvoj ekološke svesti i popularizacija zaštite životne sredine. Zatim, ukazivanje na značaj zaštite životne sredine i njeno očuvanje, kao i informisanje građana Valjeva o stanju životne sredine i merama koje grad Valjevo i Gradska uprava sprovode na zaštiti životne sredine.

 

Prema projektnom zadatku potrebno je da se izvrši priprema, snimanje i emitovanje video emisija informativno-edukativnog karaktera iz oblasti zaštite životne sredine u nadležnosti lokalne samouprave, u trajanju svake emisije od 20-30 minuta. Predviđeno je emitovanje na lokalnim TV stanicama, na platformama društvenih mreža kao i na zvaničnom veb sajtu Grada Valjeva.

 

Sudeći prema projektnom zadatku, pored toga što bi to bile emisije informativno-edukativnog karaktera iz oblasti zaštite životne sredine, trebalo bi da budu i propagandne emisije finansirane novcem iz budžeta.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 28 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 29 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 10 sati 50 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...