24.12.2023, 11:23

Da li ste zadovoljni rezultatima izbora? (VIDEO)

č: | fb:

Vanredni parlamentarni, pokrajinski, lokalni, kao i beogradski izbori održani su u nedelju, 17. decembra 2023. I dok su se još prebrojavali svi glasovi i RIK pripremao saopštenje o konačnim rezultatima, prašina oko eventualnih neregularnosti počela je da se diže, od Beograda, pa sve na sever, a onda i do juga Srbije.

 

U međuvremenu, dok funkcioneri i članovi Srpske napredne stranke slave zbog, kako ističu, ubedljive pobede, među uzburkanim i nezadovoljnim redovima opozicije počele su da "pljušte" ostavke i da međusobno upiru prstom jedni u druge, pokušavajući da pronađu krivce u ovoj poprilično velikoj postizbornoj zbrci.

 

Sudeći po svemu, krivi su im svi - i mediji, i domaći i strani posmatrači, ali da li je neko pitao obične građane - da li su oni zadovoljni rezultatima.


U novom izdanju "Glasa naroda" pitali smo Čačane da li su zadovoljni ovom izbornom trkom i šta očekuju od lokalnih izbora koji bi trebalo da budu u Čačku za nekoliko meseci.

 

VIDEO: https://www.epicentarpress.rs/vest/14261/GLAS-NARODA:-Da-li-ste-zadovoljni-rezultatima-izbora-(VIDEO)/

Glas ZA slobodu medija

Glas ZA slobodu medija

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 17 sati 38 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 13 sati 3 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar