Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
31.12.2023, 12:35

Pojačana policijska kontrola tokom novogodišnjih i božićnih praznika

č: | fb:

U cilju unapređenja bezbednosti tokom novogodišnjih i božićnih praznika, saobraćajna policija Policijske uprave u Valjevu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju na putevima kako grada Valjeva tako i ostalih opština u Kolubarskom okrugu, saopšteno je iz PU Valjevo.

 

Zbog pojačane frekvencije saobraćaja koja se očekuje u narednom periodu akcenat će biti na otkrivanju i sankcionisanju saobraćajnih prekršaja koji su najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama, pogotovu na vožnju pod dejstvom alkohola.

 

"Apelujemo na sve vozače da budu savesni, da se odgovorno ponašaju u saobraćaju i poštuju propise, a pogotovo da u ovim prazničnim danima ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer na taj način dovode u opasnost svoj, ali i živote ostalih učesnika u saobraćaju. Takođe, podsećamo ih da poštuju ograničenje brzine i da prilagode vožnju uslovima i stanju na kolovozu. Policijska uprava u Valjevu svim građanima želi srećne praznike i bezbednu 2024. godinu", navodi se u saopštenju valjevske policije.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 16 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...