Pešački most (foto: www.leparecvaljeva)
Pešački most (foto: www.leparecvaljeva)
04.01.2024, 11:52

Rekonstruisan pešački most kod restorana "Vidra"

č: | fb:

Završeni su radovi na urgentnom održavanju pešačkog mosta kod restorana "Vidra" na reci Gradac, objavljeo je na sajtu Lepa reč Valjeva.


Nakon izrade projekta urgentnih radova na mostu, koji podrazumevaju zamenu konstrukcije mosta, projektovano je trajno rešenje i nova konstrukcija je čelična. Izvedeni su radovi na zameni noseće konstrukcije mosta i ograda mosta.

 

Radove je izvelo preduzeće "VIG construction" iz Valjeva, a vrednost radova je 9.522.643,86 dinara sa PDV-om.

Pešački most

Pešački most (Foto: www.leparecvaljeva)

Stari drveni pešački most na reci Gradac, kod restorana "Vidra", nije se koristio duže vreme iz bezbednosnih razloga, jer je konstrukcija mosta istrulila. Radovi na rekonstrukciji pešačkog mosta trajali su dva i po meseca. 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 1 dan 7 sati

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 10 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 1 dan 12 sati

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 4 komentara