Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
14.01.2024, 11:12

Počela ski sezona na Divčibarama

č: | fb:

Prvo ovogodišnje skijanje na Divčibarama počelo je danas. Kako je saopšteno iz Divčibare Ski Resorta, koje gazduje ski stazom "Crni vrh", na stazi trenutno ima preko 30 centimetara utabanog snega, u planu je nastavak veštačkog osnežavanja, a uskoro nas očekuju i prirodne padavine. 

 

Staza "Crni vrh" na Divčibarama je otvorena za posetioce svakog dana od 9 do 16 časova.

 

Na ski stazi rade ski rental, škola skijanja i restoran DivčiBAR. Tokom cele sezone dežuraće zdravstvena služba i Gorska služba spasavanja Srbije. 

 

Ski staza "Crni vrh" na Divčibarama duga je 850, sa visinskom razlikom od 180 metara, ima dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na stazi je u funkciji i sistem za veštačko osnežavanje sa šest topova i dve žirafe. Po međunarodnoj kategorizaciji, staza ima crvenu oznaku i namenjena je veštijim skijašima.

 

Više informacija na sajtu www.divcibareskiresort.com

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 22 sati 38 minuta

GIK proglasila sedam izbornih lista

Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore koji se održavaju 2. juna, istekao je u ponoć. Gradska izborna komisija proglasila je sedam izbornih lista za izbore za Skupštinu grada Valjeva.  · 4 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Hronika Pre 1 dan

Sekirom naneo teške povrede bivšoj partnerki

Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je bivšoj partnerki M.B. (36) iz Valjeva sekirom zadao više udaraca u glavu i naneo joj teške telesne povrede,...