Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
19.01.2024, 11:47

Pronađena droga u stanu osumnjičenog

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsila B. P. (1979) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, pretresom stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla nekoliko paketića sa više od 552 grama biljne materije nalik na marihuanu, oko 37,5 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin, vagicu za precizno merenje, kao i 186.250 dinara koji, kako se sumnja, potiču od izvršenja ovog krivičnog dela.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 2 sati 9 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 7 sati 20 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar