20.01.2024, 09:38

Visina snega u Valjevu 25 centimetara

č: | fb:

Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu visina snega u gradu je 25 centimetara. Sneg u Valjevu bez prekida pada 12 časova, od petka popodne do skoro dva časa iza ponoći.

 

Snega u Srbiji jedino ima više na Kopaoniku gde je izmereno 32 centimetra, u Nišu visina snega je 19, na Zlatiboru 16, Sjenici 13 centimetara...U većini gradova u Srbiji ima oko desetak centimetara, dok je u Beogradu izmereno osam centimetara snega.

 

Trenutna temperatura u Valjevu je minus jedan stepen, a najniža u poslednja 24 časa je izmerena noćas bila je minus dva stepena.

 

Prema informacijama putarskih službi, centralne gradske ulice su prohodne, očišćene su sve saobraćajnice u gradu koje su u programu zimskog održavanja. Kako nam je rečeno čiste se trgovi i mostovi, što je u nadležnosti Grada, dok je sneg sa trotoara ponegde očišćen. Obavezu čišćenja snega sa trotoara imaju vlasnici stambenih i poslovnih prostora.

Aktuelno

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 41 sekundi

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 21 sati 41 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara