20.01.2024, 09:38

Visina snega u Valjevu 25 centimetara

č: | fb:

Prema podacima meteorološke stanice u Valjevu visina snega u gradu je 25 centimetara. Sneg u Valjevu bez prekida pada 12 časova, od petka popodne do skoro dva časa iza ponoći.

 

Snega u Srbiji jedino ima više na Kopaoniku gde je izmereno 32 centimetra, u Nišu visina snega je 19, na Zlatiboru 16, Sjenici 13 centimetara...U većini gradova u Srbiji ima oko desetak centimetara, dok je u Beogradu izmereno osam centimetara snega.

 

Trenutna temperatura u Valjevu je minus jedan stepen, a najniža u poslednja 24 časa je izmerena noćas bila je minus dva stepena.

 

Prema informacijama putarskih službi, centralne gradske ulice su prohodne, očišćene su sve saobraćajnice u gradu koje su u programu zimskog održavanja. Kako nam je rečeno čiste se trgovi i mostovi, što je u nadležnosti Grada, dok je sneg sa trotoara ponegde očišćen. Obavezu čišćenja snega sa trotoara imaju vlasnici stambenih i poslovnih prostora.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 16 sati 24 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara