Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.02.2024, 07:56

Pojačana kontrola saobraćaja

č: | fb:

S obzirom na to da nas ove nedelje očekuje obeležavanje Dana državnosti i neradni dani, kao i da će biti pojačan intenzitet saobraćaja, pre svega ka turističkim centrima, saobraćajna policija će pojačati kontrole na putevima.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, ove kontrole će posebno biti usmerene na otkrivanje prekršaja koji su i najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda, kao što su prekoračenje brzine, nekorišćenje sigurnosnog pojasa, nepropisno preticanje, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola, a svi vozači koji budu činili prekršaje biće sankcionisani.

 

Zato apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu savesni i odgovorni i poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju policije.

Aktuelno

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 10 sati 57 minuta

Pokušao da opljačka menjačnicu

Policija u Ljigu je uhapsila D. Đ. (2003) iz okoline Kosjerića. On se sumnjič da je u petak u prepodnevnim satima pištoljem pretio radnici u menjačnici, nakon čega je ona aktivirala alarm.  · 1 komentar

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na sajtu Grada Pre 1 dan 8 sati

Anketa o kvalitetu grejanja

Na sajtu grada Valjeva objavljen je oglas JKP "Toplana Valjevo" kojim se korisnici usluga ovog javnog preduzeća pozivaju da se, popunjavanjem ankete, izjasne o kvalitetu grejanja za sezonu 2023/2024.  · 6 komentara