Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.02.2024, 07:56

Pojačana kontrola saobraćaja

č: | fb:

S obzirom na to da nas ove nedelje očekuje obeležavanje Dana državnosti i neradni dani, kao i da će biti pojačan intenzitet saobraćaja, pre svega ka turističkim centrima, saobraćajna policija će pojačati kontrole na putevima.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, ove kontrole će posebno biti usmerene na otkrivanje prekršaja koji su i najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda, kao što su prekoračenje brzine, nekorišćenje sigurnosnog pojasa, nepropisno preticanje, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola, a svi vozači koji budu činili prekršaje biće sankcionisani.

 

Zato apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu savesni i odgovorni i poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju policije.

Aktuelno

Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare Ski Resort Pre 4 minuta

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...