Policija (foto: kolubarske.rs)
Policija (foto: kolubarske.rs)
13.02.2024, 07:50

Nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila M. C. (1986), državljanina Turske, V. I. (1978), državljanina Moldavije, kao i L. K. (1993) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

 

Policija je u okolini Valjeva, u "renou" kojim je upravljao M. C. pronašla pet migranata, u "mercedesu" koji je vozio V. I. jednog, a u "fordu" kojim je upravljao L. K. šest migranata.

 

Kod L. K. je pronađena i jedna tableta za koju se sumnja da se nalazi na spisku psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Aktuelno

Film Sunce mamino  (foto: )
Kultura Pre 20 sati 19 minuta

"Sunce mamino" ovog vikenda u valjevskom bioskopu

Igrani film "Sunce mamino", u režiji Koste Đorđevića, na repertoaru valjevskog bioskopa "85" ovog i narednog vikenda od 20 časova. Priča prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 20 sati 18 minuta

Osumnjičeni za krađe

Policija je uhapsila muškarce iz Šapca i Rume jer su, kako se sumnja, tokom januara i februara, više puta provalili u krug kamenoloma u mestu Kozličić. Vrednost ukradene robe procenjuje se na 2,8...