Policija (foto: kolubarske.rs)
Policija (foto: kolubarske.rs)
13.02.2024, 07:50

Nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila M. C. (1986), državljanina Turske, V. I. (1978), državljanina Moldavije, kao i L. K. (1993) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

 

Policija je u okolini Valjeva, u "renou" kojim je upravljao M. C. pronašla pet migranata, u "mercedesu" koji je vozio V. I. jednog, a u "fordu" kojim je upravljao L. K. šest migranata.

 

Kod L. K. je pronađena i jedna tableta za koju se sumnja da se nalazi na spisku psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 6 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...