Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
24.02.2024, 08:15

Uhapšen muškarac zbog proizvodnje i prodaje droge

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je M. L. (1978) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, pretresom stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla paket sa 665 grama materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

 

Prethodno je M. L. na ulici, kada je ugledao policijske službenike, bacio paketiće sa oko 11 grama belog praha za koji se sumnja da je amfetamin.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Krivična prijava protiv muškarca iz okoline Uba

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ubu podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Policija je u Ubu, u automobilu kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla paketiće sa manjom količinim materije za koju se sumnja da je heroin.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 4 sati 25 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...