Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
13.10.2014, 12:44

Dve osobe poginule

č: | fb:

Dve osobe su izgubile život u saobrtaćajnim nesrećama, koje su se na putevima u Kolubarskom okrugu dogodile u poslednja 24 sata, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Stanici saobraćajne policije Policijske uprave u Valjevu.

Oko 11.30, na putu Valjevo-Beograd, u Popučkama je smrtno stradao muškarac star oko 50 godina, koji je automobilom beogradsdkih registarskih tablica prešao na levu stranu kolovoza i podleteo pod kamion pun cementa. Očevici tvrde kako je pre udesa taj automobil „ševrdao“ na drumu. Uviđaj je u toku, a saobraćaj se preusmerava na okolne putne pravce.

U Banjanima, kod Uba, sinoć oko 19.20 sati, poginuo je pešak N. L. (74) iz tog kraja, koga je svojim „sitroenom“ udario V. M. (27) iz Beograda.

Valjevska policija je takođe saopštila da je tokom vikenda otkrila 27 pijanih vozača od kojih je njih 14 zadržano zbog teške alkoholisanosti. Dva vozača su privedena u Prekršajni sud po hitnom postupku, a ostali će biti procesuirani u redovonom postupku.

Pooštrena kontrola saobraćaja biće nastavljena i dalje, takođe je saopšteno.

Aktuelno

Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije  (foto: www.waterpoloserbia.org)
Čestitka gradonačelnika Valjeva Pre 19 sati 51 minuta

Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić....  · 3 komentara