Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
28.03.2024, 10:44

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

č: | fb:

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola.

 

Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju, policija je prilikom redovne kontrole saobraćaja zaustavila automobil kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji mladić iz Valjeva. Nakon što je "naduvao" 4,53 promila alkohola, policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je, "kako bi prikrio zadah alkohola, poprskao dezodorans u usta" te ga je "na njegovu nesreću dva minuta nakon toga zaustavila policija".

 

Uprkos takvom objašnjenju, vozač je zbog alkoholisanosti isključen iz saobraćaja i priveden u stanicu policije na trežnjenje. Kontrolni alko test koji je urađen jutros je pokazao da kod dvadesetsedmogodišnjeg mladića nema alkohola u krvi. Očekuje se rezultat laboratorijske analize nivoa alkohola u krvi.

 

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 17 sati 39 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 13 sati 3 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar