Soliter u Sinđelićevoj ulici (foto: Kolubarske.rs)
Soliter u Sinđelićevoj ulici (foto: Kolubarske.rs)
01.04.2024, 08:11

Vatrogasci imali 16 intervencija za vikend

č: | fb:

U nedelju oko 18 časova izbio je požar na poljoprivrednom gazdinstvu u selu Lelić, nadomak Valjeva. Kako je Kolubarskim.rs rečeno u Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Valjevu izgorela je štala i veći broj životinja – ovce i svinje, i preko 500 bala sena. Pričinjena je velika materijalna šteta.

 

U gašenju požara, koji je lokalizovan sinoć, učestvovalo je osam vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo.

 

Kako je do požara došlo utvrdiće istraga.

 

Valjevski vatrogasci su u nedelju oko 18 časova intervenisali i u Sinđelićevoj ulici broj 20 u centru Valjeva. Stanari drugog solitera primetili su da se iz stana na sedmom spratu širi gusti dim, pa su pozvali vatrogasce, koji su brzo intervenisali.

 

Kako nezvanično saznajemo, vatrogasci su u kuhinji zatekli stariju ženu u polusvesnom stanju koja se nagutala dima, a na šporetu je gorela šerpa sa hranom. Na sreću nije bilo većih posledica.

 

Kako nam je rečeno u Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Valjevu, ovog vikenda bilo je 16 intervenija, od toga sedam samo u jednom danu – u nedelju.

Aktuelno

Parking Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
Raspisan tender Pre 4 sati 38 minuta

Grad kupuje 38.000 litara goriva

Gradska uprava kupuje 38.000 litara goriva, vrednost tendera je 7,1 milion dinara. Prošle godine kupljena je identična količina, a rekordna je bila 2018, potrošeno je 74.000 litara, dok je pre osam...

Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Na platou Centra za kulturu Pre 6 sati 46 minuta

Ulična akcija "Tvojih 15 minuta"

U susret lokalnim izborima 2. juna Nacionalna koalicija za decentralizaciju je pokrenula kampanju za motivisanje glasača da izađu na izbore. U petak 24. maja od 11 do 14 časova na platou Centra za...

Hala sportova Mionica (foto: Kolubarske.rs)
Od 24. do 26. maja Pre 6 sati 46 minuta

Mionica domaćin državnog prvenstva u ženskom rukometu

Mionici je pripala čast da bude domaćin Državnog prvenstva u rukometu u kategoriji Ž-12. Opština Mionica ugostiće od 24. do 26. maja preko 200 rukometašica iz 12 najboljih srpskih klubova.