Soliter u Sinđelićevoj ulici (foto: Kolubarske.rs)
Soliter u Sinđelićevoj ulici (foto: Kolubarske.rs)
01.04.2024, 08:11

Vatrogasci imali 16 intervencija za vikend

č: | fb:

U nedelju oko 18 časova izbio je požar na poljoprivrednom gazdinstvu u selu Lelić, nadomak Valjeva. Kako je Kolubarskim.rs rečeno u Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Valjevu izgorela je štala i veći broj životinja – ovce i svinje, i preko 500 bala sena. Pričinjena je velika materijalna šteta.

 

U gašenju požara, koji je lokalizovan sinoć, učestvovalo je osam vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo.

 

Kako je do požara došlo utvrdiće istraga.

 

Valjevski vatrogasci su u nedelju oko 18 časova intervenisali i u Sinđelićevoj ulici broj 20 u centru Valjeva. Stanari drugog solitera primetili su da se iz stana na sedmom spratu širi gusti dim, pa su pozvali vatrogasce, koji su brzo intervenisali.

 

Kako nezvanično saznajemo, vatrogasci su u kuhinji zatekli stariju ženu u polusvesnom stanju koja se nagutala dima, a na šporetu je gorela šerpa sa hranom. Na sreću nije bilo većih posledica.

 

Kako nam je rečeno u Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Valjevu, ovog vikenda bilo je 16 intervenija, od toga sedam samo u jednom danu – u nedelju.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 15 sati 35 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 11 sati

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...