Đorđe Pavlović i Snežana Mijatović (foto: Kolubarske.rs)
Đorđe Pavlović i Snežana Mijatović (foto: Kolubarske.rs)
21.04.2024, 07:07

Pokret Sad izlazi na izbore: "Ne želimo naprednjacima da Valjevo serviramo na tacni"

č: | fb:

Pokret Sad će učestvovati na lokalnim izborima koji će, sva je prilika, biti održani 2. juna. Na izbore izlaze samostalno i, kako rekoše, ne traže ničiju podršku ni pomoć osim građana Valjeva.

 

"Izborni uslovi sigurno neće biti promenjeni sve dok su naprednjaci na vlasti. Bojkotom ništa nećemo postići sem da oni dobiju apsolutnu većinu i da im Valjevo, bukvalno, bude servirano na tacni, i da vladaju kao i do sada, a mi u Pokretu Sad ne pristajemo na to", kazala je dr Snežana Mijatović.

 

Đorđe Pavlović je rekao da Pokret Sad želi da učestvuje na lokalnim izborima i da se ne plaši konkurencije čak i nelojalne. Dodao je da niko nema ništa od toga što će biti ucveljen, iznenađen i uvređen...

 

"Sa raspoloživim ljudima, okupljenim oko našeg Pokreta, i sa raspoloživim sredstvima i vremenom koje imamo za kampanju, izlazimo na lokalne izbore i građanima ćemo predstaviti program, koji smo već počli da predstavljamo. Ukazujući na probleme u Valjevu mi nudimo i rešenje tih problema. Pokret Sad želi da učestvuje na lokalnim izborima, želimo da se takmičimo, da dobijemo što veće poverenje građana, svesni svih manjkavosti političkog sistema i izbornih uslova koji postoje, Zaista, ne želimo Srpskoj naprednoj stranci da Valjevo damo na izvol'te i da rade šta god hoće, a da se ne čuje nijedan glas opozicije", rekao je Pavlović.

 

Pokret Sad je opoziciono orjenitasan prema vlasti Srpske napredne stranke jer, kako je kazao Pavlović, smatraju da gradska naprednjačaka vlast radi loše, neefikasno, površno, nestručno, neorganizovano, na momente, nadaju se da će se jednog dana i utvrditi, i koruptivno.

 

"Sa takvim ljudima i sa političkim organizacijama koje su na vlasti, zaista nemamo šta da tražimo. Mi partnere tražimo u ljudima koji imaju jasne političke stavove i jasne programe. Tako da svako ko ima jasan plan za Valjevo za nas je dobrodošao politički partner, a ne oni koji pričaju prazne priče i koji su naneli štetu našem gradu svojim delovanjem u poslednje četiri godine", rekao je Đorđe Pavlović odgovarajući na pitanje novinara sa kim mogu da prave koaliciju nakon izbora ukoliko osvoje mandate za lokalnu Skupštinu.        

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 10 sati 7 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 10 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara