POKS (logo)
POKS (logo)
24.04.2024, 06:55

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

č: | fb:

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

 

"Od Valjeva je krenuo i Prota Mateja, podigavši ustanak. Po ugledu na njega, krenućemo i mi. Prvo da oslobodimo Valjevo od crvene kuge, a potom ćemo primer slediti i u drugim gradovima", navodi se u saopštenju.

 

POKS Valjevo će na izbore izaći pod imenom "Ujedinjena patriotska opozicija", koja je formirana na Blagovesti. "Kao što smo najavili, sa naše strane neće biti prljave i nečovečne kampanje, i istu očekujemo i od predstavnika vlasti i opozicije. Mi ćemo pokazati jedno istinsko, kraljevsko, gospodstvo. Pozivamo vlast i opoziciju na fer borbu, za koju smo se spremali mesecima u nazad", izjavila je Predsednica Gradskog odbora POKS-a Valjevo Marija Ilić.

 

"Ujedinjenu patriotsku opoziciju" čine valjevski Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), pokret "Mi – snaga naroda, dr Branimir Nestorović" i Monarhistički klub Valjevo.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 15 sati 48 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 23 sati 4 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara