Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
24.04.2024, 09:32

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

č: | fb:

Pre samo sedam dana, predsednica Skupštine Ana Brnabić donela je odluku da se prihvati zahtev opozicije da se svi lokalni izbori održe u istom danu sa beogradskim izborima, 2. juna. Kako je navela, odluku je donela uz konsultacije i savet predsednika Republike Aleksandra Vučića.

 

I umesto da opozicija sada bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih grupa i koalicija stvorile "nepomirljive razlike i podele" oko toga da li su se stvorili ili ne uslovi za demokratski fer izbore.

 

I niko nije u tom momentu osluškivao kako narod i glasačko telo "diše" i šta misli o svemu ovome.

 

Mi smo pitali građane Čačka da li u Srbiji ima opozicije i, ako ima, ko je prava opozicija.

 

Sudeći po njihovim odgovorima, ove međustranačke podele mnoge će koštati i glasova i opstanka, a to će se videti nakon 2. juna.


Pogledajte novo izdanje "Glasa naroda". 

Glas ZA slobodu medija

Glas ZA slobodu medija

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 18 sati 50 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara