Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
21.10.2014, 11:27

Zaplenjeno 760 kilograma duvana

č: | fb:

Valjevska policija je za devet dana zaplenila preko 760 kilograma duvana, saopštila je danas Policijska uprava. U stanu osumnjičenog iz Osečine, čiji se identitet ne navodi, 20. oktobra je pronađen 591 kg duvana u listu, upakovan u 18 bala, kao i 1,17 kg rezanog duvana, mašinu za rezanje i vagu za merenje duvana. Osumnjičeni je uhapšen i uz krivičnu prijavu u zakonskom roku predat Osnovnom tužilaštvu u Valjevu zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljena proizvodnja.

Istog dana, prilikom pretresa stana još jedne osobe u Osečini, čiji identitet takođe nije saopšten, pronađeno je 67 kg rezanog duvana, mašina za rezanje i vaga za merenje duvana. Protiv vlasnika će biti podneta krivična prijava za nedozvoljen prom,et akciznih proizvoda, takođe je saopšteno.

Valjevska policija je nedavno, prilikom pretresa jednog stana u Mionici, pronašla 104,7 kg rezanog duvana. Tada je protiv dve neimenovane osobe sa područja Valjeva i Šapca podneta krivična prijava za nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara